Deciziile lui Nasta NU pot fi deasupra HOTĂRÂRII INSTANŢEI DE JUDECATĂ ŞI SUNT LOVITE DE NULITATE ABSOLUTĂ!!!

 

instanta2

Ceea ce m-a intrigat cel mai tare la Alexandru Taşcă, zis Alex Makedonia, în postările sale, a fost faptul că a dorit să creeze ideea că dl. Gheorghe Grigore este în continuare exclus, cu pierderea mandatului de consilier. Asta m-a intrigat cel mai tare, pentru că, din păcate, atât lui cel ce nu există, cât şi „juristului” cu ghilimele de rigoare Nicolae Nasta le-a fost greu să accepte că acea excludere, precum şi desfiinţarea Organizaţiei şi toate cele ilegale câte s-au făcut nu aveau nicio şansă să treacă de orice instanţă, pentru că la o primă vedere, un nespecialist se sperie, ÎNSĂ AM DORIT SĂ REPET ŞI SĂ SUBLINIEZ IDEEA CĂ DL. GHEORGHE GRIGORE A CÂŞTIGAT ÎN INSTANŢA DE JUDECATĂ, ADMIŢÂNDU-I-SE CEREREA, ESTE CONSILIER LOCAL. Iar în recurs, Prefectura nu poate ataca un ordin emis, dar pur administrativ, cel mai probabil i se va respinge recursul. Cauza nu a fost pusă încă pe rol la Curtea de Apel Bucureşti, dar sunt foarte mici şanse să se mai poată face ceva pentru înlăturarea dlui Gheorghe Grigore din Consiliul Local, aşa cum şi-a dorit Nicolae Nasta, în combinaţie cu cel ce nu există. Deci şanse foarte, foarte mici. ASTA ESTE CEEA CE POPULAŢIA SNAGOVULUI TREBUIE SĂ AFLE, NU ABERAŢIILE POSTATE DE TAŞCĂ (,) CĂTĂLIN ALEXANDRU. DEZINFORMAREA A FOST VOITĂ. Deşi este un om extrem de inteligent, bunătatea dlui Gheorghe Grigore a fost confundată, din păcate, de către aceşti „binevoitori” cu lipsa de inteligenţă. Dacă domnia sa a fost discret şi nu a postat ca titlu de glorie decizia instanţei, favorabilă domniei sale, aşa cum sinceră să fiu, chiar îl sfătuiesc să o facă, asta NU înseamnă nici pe departe că dl. Taşcă îşi permite să facă manipulare aici cu o hotărâre de excludere care NU mai este la acest moment valabilă. El nu a mai aşteptat decizia definitivă a instanţei, care nu poate decât să confirme decizia Tribunalului Ilfov, el s-a repezit direct să lase anumite impresii manipulative. Un om delicat, un om discret, un om care nu se dă în stambă, NU ÎNSEAMNĂ CĂ A PIERDUT! De aceea voi dori să popularizez eu această decizie favorabilă a instanţei de judecată, pe cât îmi este permis şi pe cât posibil, cu documentele publice pe care le am, tocmai pentru a se vedea clar că manipularea dlui Taşcă NU poate avea rezultate. Orice instanţă imparţială nu avea cum să procedeze altfel decât să-i dea câştig de cauză dlui Gheorghe Grigore.

 

DE ACEEA INSIST PE ACEASTĂ IDEE: EXISTĂ O HOTĂRÂRE A UNEI INSTANŢE DE JUDECATĂ, FAVORABILĂ DLUI GRIGORE, PE CARE ATÂT NICOLAE NASTA CÂT ŞI TAŞCĂ (,) CĂTĂLIN ALEXANDRU AU CĂLCAT-O PUR ŞI SIMPLU ÎN PICIOARE CU ABERAŢII. Sigur că ei n-au mai avut răbdare. Ştiţi senzaţia omului cu nevoie urgentă, dar care n-are nicio toaletă prin jur? Cam aşa ceva au făcut şi dnii Nasta şi Taşcă. Bineînţeles că toate deciziile luate în acest context, din punct de vedere juridic, sunt lovite de nulitate absolută. NU vă faceţi iluzii sau nu vă îngrijoraţi. Decizia din data de 30.10.2017 prin care ALDE Ilfov îşi menţine decizia de excludere a dlui Gheorghe Grigore este lovită de nulitate absolută. Pentru că Hotărârea instanţei Tribunalului Ilfov datează din 20.04.2017, iar recursul nu a fost judecat. Ca atare, dl. Nicolae Nasta NU a făcut nimic altceva decât să încalce o hotărâre, e drept că nedefinitivă, a unei instanţe de judecată. Or, acest lucru seamănă puţin a infracţiune. Inclusiv de şantaj. Dizolvarea structurilor de conducere, TOATE SUNT LOVITE DE NULITATE ABSOLITĂ. NUMIREA DLUI TAŞCĂ ESTE LOVITĂ DE NULITATE ABSOLUTĂ. Dacă ştie dl. „jurist” Nicolae Nasta ce este aceea nulitatea absolută. Presupun că vorbim acelaşi limbaj.

 

DECI STIMAŢI CETĂŢENI AI SNAGOVULUI, NICIUN PARTID NU POATE EMITE DECIZII CARE SĂ ÎNCALCE CEEA CE HOTĂRĂŞTE O INSTANŢĂ DE JUDECATĂ! STAŢI CALMI! Însă pentru tupeu şi nesimţire ESTE CAZUL SĂ IEŞIM CU TOŢII ÎN STRADĂ, ÎN MOD FĂRĂ ECHIVOC ŞI SĂ FACEM SCANDAL!

 

Mirela Predan

Va urma

Lasă un comentariu