Puţină istorie nu strică niciodată – Să vedem cât ar fi obţinut ALDE Snagov fără dl. Gheorghe Grigore, DAR ŞI CINE ESTE INTERLOPUL NICOLAE NASTA…

alegeri_rezultat

 

Aş începe această prezentare a adevărului intrând puţin în istorie. La alegerile din iunie 2016, ALDE SNAGOV A OBŢINUT 1400 DE VOTURI. Fără sprijnul dlui Grigore, la alegerile parlamentare din anul 2016, la Snagov, ALDE a obţinut un scor al ruşinii. Personal, am votat cu PNL, pentru că aşa am considerat eu că este normal să merg la vot şi să dau un vot valabil dnei Nicoleta Pauliuc care m-a impresionat la modul pozitiv ca şi candidată în alegeri. Însă, majoritatea oamenilor din Snagov, foşti alegători ai ALDE în iunie, au stat acasă. Nu de alta, dar rezultatele pentru PSD s-au cam menţinut, fiind cam acelaşi număr de persoane care au votat cu PSD-ul şi în iunie, pentru PNL s-a menţinut cam acelaşi scor, iar pe fond de absenteism masiv, ALDE a luat la Snagov un scor al ruşinii, de unde rezultă în mod clar că dezamăgiţi de manevrele lui Nicolae Nasta, oamenii au stat acasă. De la 1400 de voturi, însumat pe toate secţiile de votare, ALDE a obţinut doar 141 de voturi. Scăderea este enormă şi probabil că cele 141 de voturi au fost date inclusiv de oamenii care credeau încă în dl. Gheorghe Grigore ca lider al ALDE, pentru că la modul real, nu erau nici măcar atâtea voturi. Culmea este că şi la Gruiu, tot dl. Grigore a făcut tot electoratul la alegerile din iunie 2016. Pentru că deşi un scor foarte bun, reuşind să ia doi consilieri, cu toată mita electorală dată de Mihai Niţă şi de liderul ALDE Gruiu, Adrian Constantin, aşa cum se poate observa, ALDE a obţinut la parlamentare… 17 voturi. În ambele situaţii, scorul pentru ALDE a fost chiar şi sub USR. Practic ceea ce ne povesteşte dl. Alexandru Taşcă este o minciună ordinară, cu oamenii care ar susţine ALDE pentru ALDE ca partid, indiferent cine îl reprezintă. O aiureală.

Mergând mai departe în istorie, dl. Gheorghe Grigore a fost exclus în luna martie, cu retragerea sprijinului politic, oficial, pentru că… altcineva i-a postat un material de susţinere faţă de PNL pe contul său de Facebook. ACESTA NU ERA ADEVĂRATUL MOTIV, NICI PE DEPARTE. Oricine nu era chior vedea bine trucajul, degeaba dl. Alex Taşcă pe un cont de Facebook fantomă care a apărut şi a dispărut, a susţinut la vremea respectivă, acuzator la adresa dlui Gheorghe Grigore asta, pentru că dacă nu erai chior vedeai că este trucaj. Adevăratul motiv este faptul că dl. Grigore, dezamăgit de situaţia creată cu cel ce nu există şi cu alegerea viceprimarului în persoana lui Nichita Toma, NU a dorit să susţină financiar campania electorală a lui Nicolae Nasta pentru parlamentare. Atunci a fost luat la şantaj, EL NEFIIND OBLIGAT LEGAL DE NIMENI ŞI DE NIMIC, DE NICOLAE NASTA, CARE S-A RĂZBUNAT ASTFEL. Problema are iz de DNA, iar lucrurile nu vor rămâne aşa!

 

Cine este Nicolae Nasta. Un personaj extrem de controversat, inclusiv din punct de vedere penal, aşa cum singuri vă las să cunoaşteţi:

 

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21677831-cine-este-nicolae-nasta-nou-secretar-stat-ministerul-apararii-care-sunt-legaturile-sale-personaje-controversate-din-ilfov.htm

 

Cu alte cuvinte, dl. Nicolae Nasta avea un soi de rol de cămătar, ca să ne înţelegem bine, nu eu spun despre el asta, presa centrală scrie despre relaţiile sale de afaceri dubioase, aşa cum v-am postat puţin mai sus. Dumnealui, interlop autentic, cu afaceri dubioase cu interlopi luaţi şi săltaţi de DIICOT a ajuns secretar de stat la Ministerul Apărării. Anul trecut a candidat fără succes în Covasna pentru că ştia bine că NU are nicio şansă să devină senator în Ilfov. Nu a avut-o nici acolo. Deci dl. Nicolae Nasta este un om cu probleme cu interlopii reali şi autentici, cercetat de DIICOT şi cu mari probleme penale. Iată ce mânării imobiliare făcea în anul 2013, aşa cum relata tot presa locală:

 

http://www.puterea.ro/bursa_zvonurilor/norocul-senatorului-nicolae-nasta-81448.html

 

Client al DNA-ului încă de atunci, voi reveni cu siguranţă să discut despre Nicolae Nasta. De altfel, faptul că a împrumutat şi a avut afaceri cu inculpaţi cercetaţi de DIICOT, este prezent inclusiv pe site-ul alegeriparlamentare.ro:

 

http://alegeriparlamentare2016.ro/candidati/candidat_detail/id:515

 

Cu siguranţă voi reveni la dl. Nicolae Nasta, interlop de profesie, potrivit relatărilor din presa centrală, ale altor jurnalişti decât mine, cu siguranţă pe parcursul acestui amplu serial, pentru că vreau să investighez cap-coadă absolut toate afacerile sale, prezentate din surse deschise, adică publice, aşa cum v-am relatat şi să depun denunţul referitor doar la problema mea, cu ALDE Snagov şi cu şantajul exercitat asupra dlui Grigore. ÎN CONCRET, DEŞI CEL CE NU EXISTĂ A VORBIT AIUREA DESPRE DL. GHEORGHE GRIGORE CA FIIND INTERLOP, SE VEDE CLAR CĂ DL. GHEORGHE GRIGORE ESTE DE FAPT VICTIMA UNUI INTERLOP AUTENTIC, ÎN PERSOANA DLUI NICOLAE NASTA, ALIAT CU CEL CE NU EXISTĂ. Or, chestiunea aceasta trebuie să o afle inclusiv DNA-ul şi să ia măsurile de rigoare de arestare. EU, PERSONAL, VOI STA DE CAPUL DLUI NICOLAE NASTA PÂNĂ LA ARESTARE. Nimeni nu mă poate împiedica să nu stau sau să mă tem de acest interlop care şi-a bătut joc de Snagov, realmente.

 

Revenind, aşa cum spuneam, planul era ca după această excludere, nestatutară, în scop de şantaj etc a dlui Gheorghe Grigore, cel ce nu există să preia ALDE Snagov şi să-i preia toţi consilierii, patru, cu care să facă majoritatea. Dl. Gheorghe Grigore, însă, obţine cu uşurinţă o hotărâre favorabilă în instanţă, aşa cum era şi normal să obţină, pentru că era clar de la şapte poşte că fusese exclus ilegal, dar… cu toate astea, cel ce nu există nu renunţă la planurile diabolice în care se angrenase. Adică încearcă să-i corupă consilierii, dându-le diverse avantaje. Doi au cedat, Nicuşor Dumitru şi Cristian Ionescu, o doamnă consilier nu a cedat, este vorba despre dna Gabi Valentina Preda. În imbecilitatea sa notorie, deşi nu eram consilier, cel ce nu există încearcă să mă angreneze şi pe mine în mizeria asta şi mă trezesc cu propunere financiară în toată regula de bani foarte mulţi ca să… fac ce? Să-l laud pe cel ce nu există şi să mă alătur şi eu acestei alianţe. În paralel, denigrarea mea prin diverşi intermediari la dl. Gheorghe Grigore, ca să ne revolte inutil unul împotriva altuia a făcut parte din plan. NICI EU, NICI DL. GRIGORE, PREA INTELIGENŢI PENTRU EL, NU NE-AM LĂSAT PRADĂ UNOR ASTFEL DE CAPCANE, DE UNDE ŞI GROAZA LUI CEL CE NU EXISTĂ, BINEÎNŢELES. Nu ştiu ce tupeu a avut să încerce să mă atragă şi pe mine într-un asemenea plan, pe considerente de bani, adică să-mi dea bani să trec de partea lui. Poftim? Cum nu o luasem deloc razna cu capul, evident că nu am acceptat, imediat după aceea a urmat din partea lui cel ce nu există şi răzbunarea. Cu manipulare, cu intervenţii, cu declarat de război, cu de toate!

 

Reamintesc şi faptul că, în imensa sa bunătate, dl. Gheorghe Grigore a avut încredere în oamenii care l-au trădat şi l-au batjocorit făcând asta cu cel ce nu există. Practic a fost lucrat efectiv pe la spate.

 

Mirela Predan

 

Va urma

Lasă un comentariu